Actuele Activiteiten

Hutten bouwen, touwtje springen, knutselen of bakken: (buiten)spelen is goed voor de ontwikkeling!

Hier vind je interessante speeltips, speelweetjes, kinderactiviteiten en al het nieuws!

Komt u ons op Burendag 23-9 verrassen met uw heerlijke baksel?

Bij Jeugdland Hoofddorp hebben we iets te vieren. Binnenkort wordt in ons clubhuis een nieuwe keuken geïnstalleerd. Samen met wijkvereniging Toolenburg nodigen wij onze buren uit Toolenburg uit om de burendag dit jaar op Jeugdland Hoofddorp te komen vieren. De koffie of thee met gebak staat dan voor u klaar. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige dag te worden omdat wij hieraan een leuke bakwedstrijd hebben gekoppeld.

 

U kunt zich aanmelden voor de bakwedstrijd via het e-mail adres van Jeugdland Hoofddorp: coordinator@jeugdlandhoofddorp.nl Uw taart, cake of ander baksel maakt u thuis en het resultaat kunt u op burendag meenemen naar Jeugdland. De jury zal uw baksel bekijken en proeven en wij zorgen voor de koffie of thee. Op deze dag gaan we ook met de kinderen cupcakes bakken.

De winnaar van de bakwedstrijd krijgt uiteraard een leuke prijs. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom om ons met uw baksels te verrassen.

 

Als er buren zijn die het leuk vinden om mee te helpen op deze bijzondere dag dan kunt u dit ook aangeven via : coordinator@jeugdlandhoofddorp.nl

 

Deze Burendag bij Jeugdland Hoofddorp op 23-9 is mogelijk gemaakt door de samenwerking met Wijkraad Toolenburg, Pre Press & Copy en Hema Hoofddorp.

Wij zijn er heel blij mee!

Scroll naar boven