Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Bij Jeugdland kunnen we altijd hulp gebruiken. Neem tijdens openingstijden contact op met de coordinator of stuur ons een mail. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Vrijwilligerswerk

Jeugdland is een avonturen-/bouwspeelplaats, maar ook een vrijwilligersorganisatie. Naast onze vaste kern van medewerkers zijn wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen niet zonder hun gewaardeerde hulp.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Wij bieden wel een leuk, spontaan en gezellig team. Dagelijks drinken we met elkaar een kopje koffie of thee om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard neem je als lid van team Jeugdland ook deel aan onze teamuitjes. Ieder jaar is het anders, maar het is zeker ieder jaar weer leuk!

Hoe word ik vrijwilliger?
Zin om mee te draaien in ons team? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

MBO stage

MBO studenten zijn van harte welkom op Jeugdland voor hun stage. Op stagemarkt.nl kun je zien welke SBB accrediaties wij hebben.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Vacature

Jeugdland heeft op dit moment geen vacture voor een betaalde medewerker.

Vrijwillig Traineeship

Jeugdland doet mee aan het project vrijwillig traineeship. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship.

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.