Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

MBO stage

MBO studenten zijn van harte welkom op Jeugdland voor hun stage. Op stagemarkt.nl kun je zien welke SBB-accreditaties wij hebben.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Vrijwillig Traineeship

Jeugdland doet mee aan het project vrijwillig traineeship. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship.

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Vrijwilligerswerk

Jeugdland is een avonturen-/bouwspeelplaats, maar ook een vrijwilligersorganisatie. Naast onze vaste kern van medewerkers zijn wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen niet zonder hun gewaardeerde hulp.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Wij bieden een leuk, spontaan en gezellig team. Dagelijks drinken we met elkaar een kopje koffie of thee om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard neem je als lid van team Jeugdland ook deel aan onze teamuitjes. Ieder jaar is het anders, maar het is zeker ieder jaar weer leuk!

Hoe word ik vrijwilliger?
Zin om mee te draaien in ons team? Meld je dan aan als vrijwilliger via coordinator@jeugdlandhoofddorp.nl!

Er is op dit moment een openstaande vacature voor Medewerker Groen.

Maatschappelijk stage

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Bij Jeugdland kunnen we altijd hulp gebruiken! Neem tijdens openingstijden contact op met de coördinator of stuur ons een mail via coordinator@jeugdlandhoofddorp.nl.

Scroll naar boven