Jeugdland Hoofddorp met vrijwilligers in actie tijdens NLdoet

Op 10 en 11 maart wordt ook op Jeugdland Hoofddorp de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd. Dat doen wij samen met duizenden sociaal maatschappelijke organisaties in Nederland. Tijdens NLdoet wordt het vrijwilligerswerk in de spotlights gezet.

Alle vrijwilligers van Jeugdland en twee bedrijven waaronder supermarkt Dirk met ongeveer 20 mensen uit de drie Hoofddorpse filialen en Bayer dat wereldwijd marktleider is in gewasbeschermingsmiddelen en zaden. Ook zij komen ons met een vrijwel gelijk aantal van 20 mensen helpen.  

Visual_1

De mensen van Jeugdland zullen de NLdoet vrijwilligers uiteraard helpen en met elkaar zullen we er een super leuke dag van maken. Jeugdland Hoofddorp wordt door de enthousiaste inzet van de vrijwilligers nog gezelliger en mooier! De kinderen die regelmatig bij ons komen spelen zullen er heel blij mee zijn.

Heb jij een kruiwagen te leen?
Wij zijn voor deze twee dagen nog op zoek naar een aantal kruiwagens waar de gesnoeide bloemen, grassen en takken in gedaan kunnen worden en naar de verzamelplek worden gebracht. Help jij mee? Neem contact met ons op via info@jeugdlandhoofddorp.nl of via het contactformulier op onze website

Scroll naar boven