Medewerker gezocht

met originele ideeën het voor organiseren en begeleiden van kinder-activiteiten!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken medewerkers met originele ideeën het voor organiseren en begeleiden van kinder-activiteiten!

Vanaf 1 april en tot het einde van de zomer verruimen wij onze openingsuren om kinderen de gelegenheid te geven om te spelen in een veilige en beschermde omgeving. Heel veel kinderen doen samen met hun vriendjes  allerlei activiteiten, maar zij kunnen ook meedoen met activiteiten die door onze medewerkers bedacht en begeleid worden.

Ben jij zo’n origineel denkende kanjer en wil jij graag kinderen een plezierige tijd bezorgen? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

HuttendorpHoofddorp
Taakomschrijving

Wat ga je o.a. bij ons doen?

  • activiteiten organiseren en begeleiden
  • toezicht houden
  • opruimen, onderhoud en schoonmaak

Natuurlijk doe je dat allemaal niet alleen, maar samen met de beheerder, andere medewerkers en vrijwilligers.

We roosteren je per maand in en dat gaat uiteraard in overleg met je collega’s.

Wij zoeken een kundige medewerker met het liefst een (bijna) afgeronde opleiding Sociaal Werk. Heb je deze opleiding (nog) niet, dan verwachten wij aantoonbare ervaring.

Voor deze functie is een VOG verplicht. Het salaris is volgens de CAO Sociaal Werk.

Jeugdland

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op een groot terrein in Hoofddorp staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Er kan gespeeld worden met water, zand, hout (hutten bouwen) en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Iedere openingsdag worden er activiteiten georganiseerd.

Jeugdland is een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Er is een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hun eigen gemaakte hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar.

Interesse?

Voel je je aangesproken? Stuur je sollicitatie met CV naar  personeelszaken@jeugdlandhoofddorp.nl